کد خبر 1759916
تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
درخواست جدید زلنسکی از ترامپ

رئیس‌جمهوری اوکراین گفت: برای وادار کردن روسیه به آتش‌بس، فقط تحریم کافی نیست و دسترسی اوکراین به موشک‌های دوربرد لازمه تحقق آن‌است.

به گزارش مشرق، ولودیمیر زلنسکی در گفتگو با تارنمای آکسیوس، با اشاره به دیدار پرتنش خود با دونالد ترامپ در ۲۵ مهر، مدعی شد: تحریم‌ها مؤثر خواهند بود، اما ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه تنها با فشار بیشتر مذاکره خواهد کرد. اگر مذاکره‌ای نباشد، تشدید بحران حتمی است. تحریم‌ها یکی از ابزارها هستند و موشک‌های دوربرد مکمل این فشارها خواهند بود.

زلنسکی افزود که او در مذاکرات با ترامپ، پیشنهاد رئیس‌جمهوری آمریکا برای «تثبیت خطوط تماس فعلی» به‌عنوان پایه مذاکرات صلح را پذیرفته است.

وی همچنین ادعا کرد: تحریم‌های جدید علیه شرکت‌های نفتی روسیه می‌تواند صادرات نفت این کشور را تا ۵۰ درصد، معادل حداکثر پنج میلیارد دلار درآمد ماهانه، کاهش دهد. بهترین راه وادار کردن پوتین به مذاکره، امکان تهدید سایت‌های نظامی و زیرساخت‌های انرژی در عمق روسیه است. پوتین باید بداند که اگر مذاکره نکند، زیرساخت های انرژی روسیه دچار اختلال خواهند شد.

زلنسکی همچنین به دیدارهایش با رهبران اروپایی از جمله کر استارمر نخست‌وزیر انگلیس اشاره کرد و گفت: هرچند وضعیت اوکراین با غزه متفاوت است، اما آماده همکاری برای تدوین طرح آتش بس هستیم.

وی در پاسخ به اخبار مربوط به پیشروی روسیه در جبهه جنگ، خاطرنشان کرد: اطلاعات اوکراین نشان می‌دهد هیچ طرفی در میدان نبرد پیروز نیست و روسیه نمی‌تواند کل منطقه دونباس را اشغال کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۸:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
    0 0
    بهترین کاری که روسیه می‌تونه انجام بده هدف قرار دادن هواپیما حامل زلنسکی است
  • US ۲۳:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۵
    0 0
    سرگذشت کشور و مردم اوکراین عبرت آموز است. مردمی که توان نظامی برای دفاع از کشور خود را ندارند و چشمشان به دست سایر کشورها هستند تا به آنها تجهیزات نظامی بدهند - محکوم به نابودی هستند و به همین دلیل اوکراین نابود خواهد شد و در خوش بینانه ترین حالت قسمت هایی از کشورش را از دست خواهد داد. مردم ایران باید این حقایق را ببینند و بدانند زمانی که افراد خائنی مثل ظریف و حسن قالی دزد - مخالف توان نظامی و بخصوص توان موشکی ایران هستند - دقیقا بدنبال نابودی ایران می باشند تا همانند بلایی که بر سر اوکراین آمد - بر سر ایران هم بیاید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس